CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Khamis, 15 Disember 2011

ketenangan yang nyata

Isnin, 12 September 2011

video
gatal nak record suara imam kat surau di sg besi sebb sedap alunan Fatihah dia..

Sabtu, 27 Ogos 2011

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN SEMUA





dikesempatan ini saya nak ucapkan selamat hri raya kat semua kawan2. yang kenal or tidak.. yang pasti kita sesama islam dan kita meraikan hari gembira nie selepas sebulan berpuasa.. harap2 u all semua sihat jer.. happy selalu k ngan baju baru bau kedai masing2 heheh enjoylah k.. SOLAT N NGAJI JGN LUPER..

Sabtu, 20 Ogos 2011

Gambar Terbaru


salam semua. selamat berpuasa n tak lama lagi nak raya dah. banyak duit kuar tapi beringat kita saving yer.. jgn lupa ader duit lebih bagi mak ayah n atok nenek mana yang ader lagi. n adik beradik singgit 2 inggit. hati2 balik kanpung. baca doa sepelum bertolak semoga rakan2 sekalian selamat pergi n balik. ramadhan pergi tinggalkan kita. n lepas nie syaitan berkuasa balik. sama2 kita tingkatkan amalan macam kita dibulan puasa. samalah ngan saya. semoag bekalan nie cukup bawa kta ke akhirat kelak berjumpa dengan NYA

Khamis, 4 Ogos 2011

SEMANGAT HARIMAU MALAYA MEMBARA





Teruja, dan kagum, itulah perasaan saya ketika melangkah masuk ke Stadium malam tadi menyaksikan lautan penyokong Malaysia dengan semangat 1Malaysia memberi sokongan padu dengan cara yang tersendiri dan kreatif. Saya seperti juga sebahagian dari anda, berkesempatan untuk menyaksikan perlawanan antara Malaysia dan Singapura yang bagi saya sungguh dramatik dan mendebarkan. Kalah atau menang itu soal kedua, tapi bagi saya, yang penting  adalah semangat juang, disiplin oleh para pemain  dan semangat yang membara para penyokong Harimau Malaya. Walaupun kita sedang ketinggalan dari segi agregate, saya kagum dengan momentum mereka sehingga ke wisel penamat.

Saya pun ingin melihat kejayaan berpihak kepada Harimau Malaya atas dasar cintakan sukan negara, penglibatan TM dalam Team Malaysia  dan juga TM sebagai  penaja rasmi pasukan bolasepak kebangsaan. Namun begitu saya percaya pasukan Malaysia boleh melangkah jauh dan jika sokongan yang padu sebagaimana yang ditunjukkan oleh hampir 90,000  penyokong itu, saya optimis sukan bolasepak negara sedang menuju puncak kegemilangan. Saya juga bangga melihat di tengah lautan penonton semalam terdapat ramai juga penyokong yang memakai baju Team Malaysia “Panthera” bergandingan dengan ribuan yang lain membakar semangat pemain-pemain..

MALAYSIAAAAAA BOLEHHH

Rabu, 3 Ogos 2011

Aku Redha.. aku pasrah.. itulah sikap dia yang dari dulu sampai kini,..

Malam ini ku menjadi aneh,
Gerak langkah ku bagaikan terhenti,
Denyutan jantung ku bagaikan terhenti seketika,
Nafas ku kian sesak di saat ini,
Air mata ku mengalir ke bumi di saat ini,
Mengalir tanpa henti,
Di saat ku melihat dirimu sudah tidak bernyawa..
Ku rebah menyembah bumi,
Ku menangis sekuat hati,
Ku memeluk dengan erat,
Ku meraung sekuat hati,
Dirimu kini yang sudah tidak bernyawa…
Ku terima dengan ketentuan Allah yang maha besar,
Ku terima suratan takdir Allah yang maha besar,
Dan ku terima,
Permergian mu dengan setulus hati……….…..

Isnin, 11 Julai 2011

Dah Lama Tak update Blog..

Bila Update jer terus nak bagitau nielah keta idaman ku..
nak capaikan jugak.. nak miliki satulah.. boleh tak korang....? nama keta ni AUDI R8.